Over Ons

Assortiment

Contact


Schietbanen

Aanpassen
U heeft al een tijd uw wapen. Het wapen wat in tijd geheel is gaan staan naar uw hand en nog altijd goed schiet. Maar u ziet in tijd wellicht een potenties in uw wapen zoals bijvoorbeeld: "Ik schiet nu 100m met mijn geweer zonder scope, maar ik weet zeker dat met de juiste scope op de goede manier gemonteerd op mijn wapen zou ik het doel op 300m ook nog raken." Op zo een moment zou een profesioneel erg handig zijn om u te adviseren, waarschuwen en helpen. Want vergeet niet er zijn enkele onderdelen die niet op uw wapen gemonteerd mogen worden volgens de wet. Daarnaast is het monteren van deze onderdelen ook niet altijd als simpel. Ook bij het persoonlijk maken van uw wapen helpt wij u graag.
Bewaring

U bent al een lange tijd een schutter, en u gaat eens op vakantie. Maar weet eigenlijk niet zo zeker of uw wapen zeg maar, veilig opgeborgen is. Hiervoor bieden wij een oplossing. U kunt uw wapen(s) bij ons in bewaring/stalling zetten voor € 5,- per maand. U ontvangt van ons een factuur, deze dient direct voldaan te worden (deze factuur wordt opgestelt voor 1 jaar). Een jaar na factuurdatum ontvangt u automaties een nieuwe factuur. Bij uitblijven van de betaling zal het/de wapen(s) in onze eigendom vallen en verkocht worden. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor eventuele beschadiging aan de door u of politie aangeleverde wapen(s). Maar zullen wij ze wel goed, voorzichtig en zelfs liefdevol met uw wapen(s) omgaan.
Onderhoud
U bent een schutter maar heeft door gebrek aan tijd door omstandigheden, onvoldoende kennis van uw wapen of geen geduld om langzaam gek te worden van alle kleine onderdelen uw wapen eigenlijk te vies laten worden. Bieden wij van Sporthuis Harte u de mogelijkheid bij ons achter te laten voor onbepaalde tijd om uw wapen volledig te onderhouden, schoon te maken, opnieuw door smeren (en als nodig onderdelen repareren of vervangen samenhangend met extra koste).
Reparatie
Dan heeft u eindelijk na een lange weg van een jaar wachten, 18 stempels bij elkaar schieten, acceptatie van het bestuuren dan de zoektocht naar het ene wapen waarbij u het gevoel van perfectie bij heeft gaat het na 6 maanden van de aankoop stuk. Gaat uw geld en tijd... Nou zal dit wel meevallen, want gelukkig zijn er nog vakmensen (niet veel daarin tegen) die het repareren van uw wapen een prachtig vak vinden daarbij ook dhr. M.H. Colenbrander. Dus mocht er een diudelijk defect aan het wapen in/en binnen en/of buitenkant hebben repareert Sporthuis Harte dit tegen enige koste. Daarnaast wordt er ook extra aandacht besteed aan het restoreren van antieke vuurwapens.
Antieke wapens
Zoekt u een prachtig stukje historie, een mooie stuk antiek wat kan dienen als decoratief stuk of als goed geoliede machine. Of zelfs gewoon als showstealer op een western weekend. Nou dan kunnen wij u helpen. Momenteel hebben wij een vrij brede keuze uit (vergunning vrije) antieke en historische vuurwapens waarvan een groot deel komt uit het bouwjaar 1800 tot 1900. Van bijvoorbeeld de merken Colt, Remmington, Springfield, Winchester en nog veel meer. Kom gerust langs en neem een kijkje.