Over Ons


Reparatie
ContactSchietbanen

Het assortiment van Sporthuis Harte is voor schiet- en jachtsport redelijk uitgebreid. Wij bieden u dan keuze in handvuurwapens evenals geweren in diverse kalibers. Van bekende merken tot minder/onbekende merken.

Ook bieden wij u diverse munitie van.22 lr t/m kaliber "12" en alles wat hier tussen in valt. Daarnaast zijn er diverse accessoires bij ons te koop voor uw wapen. Denk hierbij aan verlengstukken voor uw magazijn, andere grips voor op uw revolver of een scope voor op uw handvuurwapen en/of geweer. Ook hebben we kleding, lokroepen en jachtriemen voor als u op jacht gaat of kleding voor als u aan een professionele schietwedstrijden mee doet maar ook petten om uw beter te kunnen concentreren op uw schot.

Daarnaast hebben wij een groot aantal kluizen voor u in de aanbieding zodat u uw wapens in een goede, stevige en brandvasten kast kunt opbergen. Maar bieden wij u ook herlaadcomponenten voor het maken van uw eigen munitie, maar ook het kruit en kogelkoppen die u zoekt zullen bij ons aanwezig zijn dus komt u gerust eens langs om te kijken in onze mooie winkel voor het ene product wat u zoekt.


Helaas zijn we genoodzaakt om de prijzen per 1 januari 2013 te verhogen. In verband met verhoging van de "Belasting Toegevoegde Waarde" en de jaarlijkse prijs verhoging van onze leverantciers.